Γονείς έγιναν η Κέιτι Πέρι και ο σύντροφός της Ορλάντο Μπλουμ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης τους μέσω της UNICEF, τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια είναι πρεσβευτές καλής θέλησης στην φιλανθρωπική οργάνωση και μοιράστηκαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χεράκι της μικρής που πιάνει το δάχτυλο του πατέρα της, ενώ η Κέιτι Πέρι κρατά τον καρπό του νεογέννητου.

Και το όνομα αυτής… Ντέιζι Νταβ Μπλουμ. «Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας» ανέφεραν στην λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CEYL6Rwlpen/?utm_source=ig_web_copy_link

Παράλληλα ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές προς την φιλανθρωπική οργάνωση γράφοντας, «οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μια έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή μας ο κορoνοϊός, κινδυνεύουν ακόμη περισσότερα νεογέννητα λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τι ζουν οι γονείς που παλεύουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ