Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Τα παιδιά τους είναι η προτεραιότητά τους και τους αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η κόρη τους Ελπινίκη είχε γενέθλια και η τραγουδίστρια θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία που η κόρη της ήταν νεογέννητη και φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, όπου μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα.

«Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα !
Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου! Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σα να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωρακι που συνάντησα στις 15-11-2014!
Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω!Τώρα ξέρω ! Να δίνω περισσότερα απ όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορω να αγαπήσω!Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ!
Να χαμογελάς να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσυ ξέρεις αγγελούδι μου!» έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ