Η Kendall Jenner και ο σταρ του NBA, Devin Booker σύμφωνα με το Entertainment Tonight, δεν είναι πλέον μαζί. “Η Kendall αισθάνεται ότι ακολουθούν πλέον διαφορετικούς δρόμους”, αποκάλυψε μια πηγή, ενώ μία άλλη είπε: “Συζήτησαν για το μέλλον τους και δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα”.

Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων σχέσης τους, το ζευγάρι διατηρούσε την προσωπική του ζωή ιδιωτική, παρά το γεγονός ότι το διάσημο μοντέλο είναι μέλος της διασημότερης οικογένειας του Hollywood. H Kendall Jenner επέλεξε να κρατήσει σχεδόν μυστική τη σχέση της με τον Devin Booker και σπάνια βλέπαμε φωτογραφίες τους στα social media.

Getty Images/Ideal Image

Με τη νέα εκπομπή της οικογένειας Kardashian στο κανάλι Hulu, οι θαυμαστές ήλπιζαν να ρίξουν μια ματιά στη σχέση της Jenner με τον Booker, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί. Ακόμη και πριν από τον υποτιθέμενο χωρισμό, η Kendall δεν σχεδίαζε να μεταφέρει την ερωτική της ζωή στην οθόνη. Στις 14 Απριλίου, η παραγωγός του “The Kardashians” Danielle King αποκάλυψε στο Variety ότι η Jenner δεν θα εμφανίσει το σύντροφό της στην εκπομπή. “Θα δούμε την Kendall με τις φίλες της περισσότερο στο «Keeping Up». Διατηρεί τη σχέση της ιδιωτική”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ