Συνέντευξη στο”Good Morning America” παραχώρησε η Khloe Kardashian στο πλαίσιο του “The Kardashians: An ABC News Special” και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης τους, Tristan Thompson. «Με τον Tristan ένιωσα απίστευτα ασφαλής στην αρχή και ένιωσα πολύ καλά για ένα διάστημα», ανέφερε αρχικά.

«Θυμάμαι όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την True και μπορούσα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο… αυτά τα βίντεο θα είναι τόσο αγνά και τέλεια όσο μπορούσα να τα φτιάξω εγώ», σημείωσε!

 Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian υπογράμμισε ότι ενώ πιστεύει ότι ο Thompson εξακολουθεί να είναι «ένας υπέροχος τύπος» και ένας υπέροχος μπαμπάς, «απλώς δεν είναι ο τύπος για μένα». Όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει περισσότερη ιδιωτικότητα, η Kardashian είπε: «Όλοι λαχταρούμε αυτές τις στιγμές. Αυτό που περνάω στα social media δεν είναι αυτό που περνάω στην πραγματική ζωή».

Η σχέση της Kardashian με τον Thompson έδινε δημόσια τροφή εδώ και χρόνια, ενώ ο παίκτης του NBA απέκτησε ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα πέρυσι, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με την Khloe.

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols», ομολόγησε ο Thompson, ο οποίος έχει την 3χρονη κόρη True με την Kardashian. «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει εδραιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω φιλικά τον γιο μας. Khloe, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια».

Aυτή ήταν η πρώτη φορά που η Khloe Kardashian αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Tristan Thompson.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ