Η Khloe Kardashian παλεύει να συνέλθει μετά την πρόσφατη αποκάλυψη πως ο πρώην σύζυγός της Tristan Thompson έγινε πατέρας ξανά από μια άλλη γυναίκα. Μάλιστα, η ίδια έχει βρει συμπαράσταση στη μητέρα της Kris Jenner.

Ο Tristan παραδέχτηκε ότι είναι ο πατέρας του γιου της Maralee Nichols -στο Instagram στις 3 Ιανουαρίου-, και ζήτησε συγγνώμη από την Khloe για τον «πόνο και την ταπείνωση» που της προκάλεσε. «Η Khloe παλεύει πραγματικά με αυτό που συμβαίνει με τον Tristan», είπε μια πηγή στο people. Και ενώ ο Thompson την έχει απατήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, αυτή η φορά ήταν «πολύ πιο δύσκολη από τις προηγούμενες φορές».

Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian ήθελε να φτιάξει η σχέση με τον Tristan, ο οποίος είναι ο πατέρας της κόρης της True. «Ήθελε την παραμυθένια ζωή μαζί του και είναι τόσο αναστατωμένη», ανέφερε η πηγή από το περιβάλλον της. «Οι άνθρωποι γύρω της δεν την έχουν δει ποτέ τόσο πεσμένη και είναι τόσο ευγνώμονες που έχει τη μητέρα της, η οποία δεν φεύγει στιγμή το πλευρό της».

Μάλιστα, κάποιοι την παροτρύνουν να σταματήσει να μιλάει στον Tristan Thompson, εκτός και αν πρόκειται για την κόρη τους True. Ωστόσο, η Kris Jenner «ενθαρρύνει» την Khloe Kardashian να κρατήσει πιο ανοιχτή στάση. «Η Kris θέλει η Khloe και ο Tristan να κρατήσoυν ανοιχτούς τους δρόμους επικοινωνίας», εξήγησε η πηγή.

Khloe Kardashian

Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Tristan, η Khloe απομακρύνθηκε, αλλά μια άλλη πηγή ανέφερε ότι επικοινώνησε ιδιωτικά με εκείνον και «τον άφησε να καταλάβει ότι εκτιμούσε το μήνυμα που της έστειλε δημόσια», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ξανά μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TRISTAN THOMPSON, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ