Η Khloe Kardashian εξέφρασε σε συνέντευξή της πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο τότε σύντροφός της Tristan Thompson απέκτησε έναν γιο με τη Maralee Nichols. Σύμφωνα με την Khloe, η μεγαλύτερη αδερφή της, Kim Kardashian, της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι ο Tristan Thompson κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας. «Ήταν δύσκολο», σημείωσε αρχικά, ενώ η Kim είχε αναφέρει ότι ήταν δύσκολο και για την ίδια!

Η Khloe Kardashian δήλωσε ότι ο πόνος «δεν γίνεται ευκολότερος», αλλά με κάποιο τρόπο, έχει «συνηθίσει» σε αυτόν. «Όταν πληγώνεσαι τόσες φορές, οι αντιδράσεις σου, οι απαντήσεις σου στο ίδιο πράγμα είναι ίδιες, υπάρχει ένα μούδιασμα σε αυτό. Σχεδόν γίνεται φυσιολογικό όταν δεν πρέπει ποτέ να γίνει φυσιολογικό», τόνισε στο USA Today.

Khloe Kardashian
Mε την κόρη τους, True

Το νέο show “Kardashians” έκανε πρεμιέρα στο Hulu στις 14 Απριλίου και στο πρώτο επεισόδιο, οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σχέση μεταξύ του μπασκετμπολίστα και της Khloe.

Οι γονείς της True Thompson συζητούν για το προηγούμενο σκάνδαλο απιστίας του, το οποίο συνέβη μέρες πριν γεννήσει η Kardashian. «Khloe, δεν σου αξίζει αυτό», έγραψε ο Tristan στο Instagram ως συγγνώμη. «Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές μου σίγουρα δεν ευθυγραμμίζονται με τον τρόπο που σας βλέπω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ