Η Khloe Kardashian ακολουθεί τα βήματα της Kylie Jenner όσον αφορά τον γιο της. H reality star και επιχειρηματίας καλωσόρισε πρόσφατα το δεύτερο μωρό της μέσω παρένθετης μητέρας με τον πρώην Tristan Thompson και φέρεται να αφιερώνει χρόνο για να βρει ένα όνομα που του ταιριάζει.

Σύμφωνα με το People, η 38χρονη είναι και πάλι μητέρα μετά από πολλές δύσκολες στιγμές. «Η Khloe βρίσκεται στον ουρανό. Η απόκτηση ενός αδερφού για την True ήταν ένα τέτοιο ταξίδι. Είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνεται ξανά μαμά. Ήθελε πολύ ένα αγοράκι», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός της. Η πηγή δηλώνει επίσης: «Η Khloe Kardashian δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη το όνομα του γιου της επειδή παίρνει το χρόνο της και θέλει να είναι σωστά».

Παρόλο που η Khloe και ο Tristan Thompson δεν είναι πλέον μαζί -και δεν είναι από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ήταν ο πατέρας του γιου της Maralee Nichols-, η Kardashian και ο Thompson συνέλαβαν το αγοράκι τους τον περασμένο Νοέμβριο. Πηγές κοντά στην Kardashian αποκάλυψαν στο People ότι θέλει ο πρώην της να είναι «όσο το δυνατόν περισσότερο παρών γίνεται».

Khloe Kardashian

«Ακριβώς όπως κάνουν με την True, η Khloe θα μεγαλώσει το μωρό μαζί με τον Tristan. Ο Tristan είναι ο μπαμπάς και η Khloe Kardashian θέλει να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι υπέροχος με την True», είπε η πηγή και προσέθεσε ότι η Khloe «δεν βλέπει τον εαυτό της ως ανύπαντρη μητέρα» επειδή «έχει υποστήριξη και πολλή βοήθεια. Νιώθει πολύ τυχερή».

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Khloe και ο Tristan περίμεναν ακόμα ένα παιδί ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι ήταν αλήθεια. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων προς την εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία».

Με το παιδί αυτό ο Tristan έχει πλεόν τέσσερα παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ο μεγαλύτερος του είναι ένας 5χρονος γιος του που ονομάζεται Prince Thompson, τον οποίο μοιράζεται με την Jordan Craig, μετά έχει την 4χρονη True Thompson και τον γιο της Nichols, Theo Thompson, ο οποίος θα γίνει 1 έτους τον Δεκέμβριο.

Tristan Thomspon: Το αστρονομικό ποσό που πληρώνει μηνιαίως για τα παιδιά του

O πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian δηλώνει: «Θα μπορούσε να ζητήσει από εμένα» ένα ακόμα παιδί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ