Τρεις εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Khloe Kardashian απέκτησε έναν γιο με τον Tristan Thompson μέσω παρένθετης μητέρας, η star αναφέρθηκε στο μωρό της σε συνέντευξη στο Elle.

Όταν ρωτήθηκε πώς τα πάει «ως μαμά δύο παιδιών», η Khloe είπε: «Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά μου αρέσουν τα πάντα, ακόμα και τα δύσκολα». Ακόμα, τόνισε ότι τα παιδιά της την «είναι πρόκληση», και «το να μπορείς να διαμορφώνεις μικρούς ανθρώπους σε πραγματικά απίστευτους μεγάλους ανθρώπους είναι τιμή και δώρο».

Η Khloe Kardashian συνέχισε, λέγοντας: «Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτούς τους ρόλους, ειδικά στη σημερινή εποχή, με τη μεγάλη προσβασιμότητα που έχουν τα παιδιά και τις πληροφορίες στις οποίες εκτίθενται από τόσο μικρά. Είναι πολύ τρομακτικό, αλλά παίρνω τη δουλειά μου πολύ στα σοβαρά».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Khloe μίλησε για το αγοράκι με τον Tristan. Πηγή είπε ότι η Khloe Kardashian κρατούσε την εγκυμοσύνη μυστική «για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία από την κρίση του κοινού ως αποτέλεσμα των πράξεων του Tristan», ο οποίος έχει αποκτήσει έναν γιο με τη γυμνάστρια Maralee Nichols, οσο ήταν ακόμη με την Khloe.

Τα νέα του μωρού ήρθαν έξι μήνες αφότου ο Tristan Thompson ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Khloe, αφού τα αποτελέσματα των τεστ πατρότητας επιβεβαίωσαν ότι είναι πατέρας του γιου της Maralee, η οποίος μήνυσε τον αθλητή πέρυσι για έξοδα ανατροφής του παιδιού.

khloe kardashian
H πρωτότοκη κόρη τους, True Thompson

«Khloe, δεν σου αξίζει αυτό», έγραψε τότε στα social media. «Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος με τον οποίο σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ευθυγραμμίζονται με τον τρόπο που σε βλέπω».

O πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian δηλώνει: «Θα μπορούσε να ζητήσει από εμένα» ένα ακόμα παιδί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ