Το νεότερο μέλος της οικογένειας της Khloe Kardashian ήρθε στο φως, όπως επιβεβαιώνει το PEOPLE. Ένας εκπρόσωπος του συνιδρυτή του Good American, ανέφερε ότι η Kardashian και ο παίκτης του NBA που χώρισαν τον Ιανουάριο καλωσόρισαν το δεύτερο μωρό τους μαζί μέσω παρένθετης μητέρας.

Το μωρό είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Khloe Kardashian δεν έχει αποφασίσει ακόμα όνομα για τον γιο της. Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι η Kardashian και ο Thompson έκαναν ένα δεύτερο παιδί μαζί. Οι πρώην σύντροφοι είναι ήδη γονείς της 4χρονης κόρης τους True Thompson.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι που συνελήφθη τον Νοέμβριο», είχε δηλώσει τότε στο PEOPLE ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Kardashian. “Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.”

Ο Thompson είναι επίσης πατέρας ενός αγοριού, του Prince, 5 ετών, με την πρώην Jordan Craig και τον γιο Theo, 8 μηνών, με τη Maralee Nichols.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ