Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έχουν απειλήσει τον πρώην σωματοφύλακα τους, Στιβ Στανούλις, με μήνυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο Hollywood Raw Podcast τον προηγούμενο μήνα και αναφέρθηκε στους «γελοίους κανόνες» του ράπερ.

Σύμφωνα με το διάσημο ζευγάρι, ο Στανούλις, έκανε ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις και έσπασε τη σχετική ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Ο Στανούλις, τον οποίο είχε απολύσει ο Κάνιε το 2016, είπε στο podcast ότι του είχαν δοθεί «γελοίοι κανόνες» στους οποίους έπρεπε να υπακούει ενώ χαρακτήρισε τον ράπερ ως έναν από τους λιγότερο αγαπητούς ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ανέφερε ότι την πρώτη κιόλα μέρα που γνωρίστηκαν με τον ράπερ, εκείνος ξέσπασε πάνω του γιατί ο Στιβ δεν ήξερε ποιο κουμπί έπρεπε να πατήσει στο ασανσέρ του στούντιο και δεν γνώριζε σε ποιόν όροφο ήθελε να πάει ο Κάνιε.

Ένας από τους «γελοίους κανόνες» του Κάνιε ήταν και το ότι ήθελε όλοι οι άντρες της ασφάλειάς του να περπατούν 10 βήματα πίσω από αυτόν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους καθώς έμπαιναν ανάμεσά τους οι διάφοροι θαυμαστές του ράπερ.

Η ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπέγραψε ο Στανούλις το Φεβρουάριο του 2016, του απαγόρευε να συζητήσει οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική πληροφορία αφορούσε την Κιμ ή τον Κάνιε.

Παρότι η Κιμ και ο Κάνιε δεν διευκρίνισαν ποια δήλωση του Στανούλις ήταν ψευδής ή συκοφαντική, απείλησαν να τον μηνύσουν για τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ εάν το ξανακάνει. Το 2016 τον είχαν πάλι απειλήσει με μήνυση για τον ίδιο λόγο ζητώντας μία δημόσια συγνώμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ