Στη North West αρέσει η πιο απλή ζωή, και κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με την Kourtney Kardashian στο επεισόδιο της σειράς The Kardashians στις 2 Νοεμβρίου, η Kim Kardashian είπε ότι στο μεγαλύτερο παιδί της αρέσει περισσότερο να ζει με τον μπαμπά της, Kanye West.

«Η North θα πάει στον μπαμπά της και λέει: «Ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος». Τα έχει όλα ξεκαθαρίσει. Δεν έχει νταντά, σεφ ή ασφάλεια. Ζει σε ένα διαμέρισμα», εξηγεί η 43χρονη Kim. «Και θα αρχίσει να κλαίει: «Γιατί δεν έχεις διαμέρισμα;» Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουμε διαμέρισμα».

Η Kourtney παραδέχεται ότι το ίδιο συμβαίνει με τα παιδιά της όταν πάνε στο σπίτι του Scott Disick. Τα παιδιά της θα της πουν ότι ο Scott έχει το «καλύτερο σπίτι» και το «σπίτι της είναι χάλια».

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει επίσης ότι η North, 10 ετών, και τα άλλα παιδιά της φτιάχνουν το φαγητό τους στο σπίτι του Kanye. Η Kim λέει ότι η κόρη της «είναι πραγματικά ξεχωριστή, έξυπνη και δημιουργική.

Η Kim και ο Kanye West παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2022. Παρά τα προβλήματά τους, η Kim Kardashian έχει αφοσιωθεί στο να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της, North, Saint, Chicago και Psalm έχουν υγιή σχέση με τον πατέρα τους.

main photo: Kim Kardashian

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ