Η Kim Kardashian προχωρά επίσημα στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της ως ανύπαντρη. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο που βρισκόταν στη διαδικασία διαζυγίου, ένας δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα της reality star να τερματίσει τον γάμο της με τον Kanye West.

Τώρα, η Kim θα είναι γνωστή ως Kim Kardashian αφού το West δεν υπάρχει πλέον. Σύμφωνα με το TMZ, βρισκόταν σε βιντεοκλήση για την ακροαματική διαδικασία της Τετάρτης, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της Kanye West απουσίαζε.

Ο δικηγόρος του ράπερ δεν αντιτάχθηκε, αλλά είπε ότι είχε τρεις προϋποθέσεις: Κάθε δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων που υποτίθεται ότι θα μοιραστούν θα διατηρηθεί σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο πεθάνει. Ο δικαστής δέχθηκε αυτόν τον όρο.

Υπήρχαν, όμως, δύο ακόμα όροι που απέρριψε: Ότι η Kim Kardashian δεν θα μεταβίβαζε κανένα περιουσιακό στοιχείο που είχε σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, και ότι ο νέος σύζυγος δεν θα έπρεπε να καταθέσει για τις επικοινωνίες που είχε μαζί της. Ο δικαστής απέρριψε τους όρους αυτούς. Παρόλο που ο Kanye West είχε αντιρρήσεις για το διαζύγιο -για μεγάλο χρονικό διάστημα-, πηγή κοντά στον ράπερ δήλωσε στο TMZ ότι ήθελε επίσης να δώσει το διαζύγιο. Ο Kanye West απέσυρε τον τέταρτο δικηγόρο για το διαζύγιό του, προσλαμβάνοντας μια νέα ομάδα.

Ακόμα, ο 44χρονος καλλιτέχνης κοινοποίησε ένα ανησυχητικό βίντεο για το τραγούδι του “Eazy”, στο οποίο συμμετείχε ο ράπερ The Game. Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα του στο Instagram, μια εκδοχή του συντρόφου της Kim, Pete Davidson, απάγεται, δένεται και θάβεται ζωντανός.

Αφού φύτρωσε τριαντάφυλλα γύρω από τον κωμικό, 28 ετών, ο Kanye εμφανίζεται στη συνέχεια να στέκεται στην κορυφή ενός κήπου καθώς ακούγονται οι στίχοι «Ο Θεός με έσωσε από εκείνη τη συντριβή, ακριβώς για να μπορέσω να νικήσω τον κ@λο του Pete Davidson».

Στη συνέχεια, ο West αναφέρει το “Skete”, ένα παρατσούκλι με το οποίο αποκαλεί τον Davidson πολλές φορές, σε πλέον διαγραμμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KANYE WEST, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ