Σε περίπτωση που ανησυχούσατε μήπως η Kim Kardashian χάσει την έπαυλη που μοιράζεται με τον Kanye West μετά το διαζύγιο και δεν έχει που να μείνει, μπορείτε να χαλαρώσετε.

Kim Kardashian σπίτι

Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη από την Daily Mail, η αγαπημένη μας Kim θα συνεχίζει να ζει στην έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hidden Hills μαζί με τον Kanye, “σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν ένα καλό περιβάλλον για τα παιδιά.”

Πρόσφατα αναφέρθηκε πως το σπίτι που αγόρασαν προς 40 εκατομμύρια δολάρια, θα αποτελούσε την μεγαλύτερη μάχη τους εν μέσω διαζυγίου, καθώς επένδυσαν 20 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια για να το ανακαινίσουν σύμφωνα με τα γούστα του Kanye.

Kim Kardashian Kanye West σπίτι

@Juliano/x17online.com

 

Σύμφωνα με πηγές, ο Kanye, αφιέρωσε χρόνια δουλειάς σε αυτό και δεν έχει κάποιο δέσιμο με την κοινότητα όπως η Kim Κardashian, οπότε είναι λογικό. Ο ράπερ τα τελευταία χρόνια περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο ράντσο του στο Wyoming, οπότε έχει ήδη ένα μέρος για να δουλεύει και να προετοιμάζει την προεδρική του καμπάνια.

Παρά το γεγονός ότι ο νόμιμος ιδιοκτήτης είναι ο Κanye, τα νέα δεν είναι αναπάντεχα. Φήμες λένε πως η Kim διεκδικούσε το σπίτι πολύ πριν την επισημοποίηση του διαζυγίου τους. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, μια πηγή ανέφερε στο ‘Page Six’: “Η Kim προσπαθεί να πείσει τον Kanye να της δώσει το σπίτι στο Calabasas, καθώς εκεί ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Η ίδια έχει στην κατοχή της όλη την έκταση γύρω από το σπίτι καθώς και κάποιες εφαπτόμενες ιδιοκτησίες, όμως το βασικό σπίτι ανήκει στον Kanye. Και οι δυο τους όμως έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στην ανακαίνισή του.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ