Ο Kanye West είναι έτοιμος να δώσει τέλος και νομικά στον γάμο του με την Kim Kardashian και να ολοκληρωθεί το διαζύγιό του με την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού προσέλαβε έναν από τους πιο ισχυρούς δικηγόρους στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, τόσο αυτή η κίνηση του όσο και η στάση του δυσκολεύουν την Kim.

Ο ράπερ υπέβαλε μια δήλωση αποκάλυψης, η οποία συνήθως υποβάλλεται όταν μια υπόθεση διαζυγίου βρίσκεται στα πρόθυρα της διευθέτησης. Τα συγκεκριμένα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι ο 45χρονος Kanye έχει στείλει όλα τα οικονομικά του στοιχεία στη διάσημη Kim.

O Kanye West και η Kim Kardashian έχουν συμφωνήσει για το πώς θα χωρίσουν την κοινή περιουσία τους, η οποία ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμυρία δολαρία, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, North, Saint, Chicago και Psalm.

kim kardashian

Η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ το 2021, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να «συμβιβαστεί» όσον αφορά την εκπαίδευση των παιδιών του. «Αυτή τη στιγμή έχουμε καταλήξει σε έναν συμβιβασμό, αλλά δεν έχω τελειώσει γιατί δεν συμβιβάζομαι απόλυτα. Καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό ότι τα παιδιά μου θα έρχονται στο σχολείο μου μετά το σχολείο και θα κάνουν μαθήματα χορωδίας», είχε δηλώσει ο Kany West στον Carlson. Το πρώην ζευγάρι διαφωνεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες για το πού θα πάνε σχολείο τα τέσσερα παιδιά τους.

H Kim Kardashian έχει επί του παρόντος την επιμέλεια των παιδιών τους κατά «80%» του χρόνου και φέρεται να έχει διακόψει κάθε επικοινωνία από τον Kanye λόγω των όσων κoινοποιει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με την page six η Kim δεν επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί του παρά μόνο με τη αυμβολή της βοηθού της.

main photo: Getty Images Ideal Image

Απίστευτη ανάρτηση μίσους του Kanye West για τον Pete Davidson μετά τον χωρισμό από την Kim Kardashian

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ