Ο Kanye West βρέθηκε στο “Hollywood Unlocked” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα φορητό υπολογιστή με ακυκλοφόρητα πλάνα της Kim Kardashian με τον πρώην φίλο της, Ray J, που δημοσιοποιήθηκε το 2007.

Ωστόσο, σε μια δήλωση που έλαβε το people, ένας εκπρόσωπος της Kardashian αρνήθηκε την ύπαρξη δεύτερης σεξουαλικής ταινίας.

Kim Kardashian

«Η Kim παραμένει σταθερή στην πεποίθησή της ότι δεν υπάρχει νέα δεύτερη κασέτα. Μετά από 20 χρόνια, επιθυμεί πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης».

«Αφού πήγα και πήρα τον φορητό υπολογιστή από τον Ray J εκείνο το βράδυ -και μετά επιβιβάστηκα σε μια πτήση-, συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο στο αεροδρόμιο και επέστρεψα και το παρέδωσα σε εκείνη στις 8 το πρωί. Έκλαψε όταν το είδε. Ξέρεις γιατί έκλαψε όταν είδε το φορητό υπολογιστή; Γιατί αντιπροσωπεύει πόσο πολύ έχει χρησιμοποιηθεί. Αντιπροσωπεύει πόσο πολύ δεν την αγάπησαν οι άνθρωποι και την έβλεπαν απλώς ως εμπόρευμα», είχε αναφέρει ο Kanye West.

Η Kardashian έχει αναφερθεί στη σεξουαλική της ταινία αρκετές φορές στο παρελθόν και στους τρόπους με τους οποίους επηρέασε την προσωπική της ζωή. Τον Οκτώβριο του 2018, η πρώην star του “Keeping Up with the Kardashians” αποκάλυψε ότι ο Kanye West προειδοποιήθηκε από άλλους να μην βγει ραντεβού λόγω της κασέτας.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ