Η Kim Kardashian είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ερωτική της ζωή αλλά δεν βιάζεται. Έπειτα από το χωρισμό της με τον Pete Davidson, πηγές αποκαλύπτουν μερικές juicy λεπτομέρειες σχετικά με το τι ψάχνει από τον επόμενο σύντροφό της.

Μια πηγή αποκάλυψε στο Hollywood Life: “Η Kim είναι single και έτοιμη για όλα αλλά δεν θέλει να βιαστεί. Τα αισθήματά της για τον Pete ήταν πολύ δυνατά και τώρα ξέρει ότι αυτό που ένιωθε ήταν πόθος αλλά όχι αγάπη. Η αγάπη χρειάζεται χρόνο και η ίδια δεν θέλει να επενδύσει σε κάτι σοβαρό”.

H Kim Kardashian και η πηγή έχουν μιλήσει επίσης και για τον Kanye West: “H Κim έχει μιλήσει στον Kanye σχετικά με τη συμπεριφορά του προς τον Pete. Του εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη αυτό και ελπίζει στην επόμενη σχέση της να συμπεριφερθεί με περισσότερο σεβασμό. Αυτό που έκανε στον Pete o Kanye ήταν αδικαιολόγητο και παρόλο που έχει της ανησυχίες της, δεν θα αφήσει τον ράπερ να ελέγξει τη ζωή της“.

Μια άλλη πηγή είπε στο Ε!: “Για να βγει με κάποιον ραντεβού θα πρέπει ο άλλος να κατανοεί τη ζωή της και να σέβεται την ελευθερία της. Θα ήθελε να βγει με κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ