Η Kim Kardashian ίσως αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του μωρού της αδερφής της Kourtney Kardashian και του Travis Barker.

Η Kourtney, η οποία αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες ότι περιμένει αγοράκι, έκανε ένα πλούσιο baby shower το Σαββατοκύριακο, με τα διακοσμητικά της Disney να γεμίζουν την αυλή της.

Ανάμεσα στα διακοσμητικά ήταν μια κόκκινη μηλιά που ορίστηκε ως το δέντρο των ευχών, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να αφήσουν σημειώσεις με ευχές για το ζευγάρι και το μωρό τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Kim Kardashian είχε ενθουσιαστεί με το γεγονός ότι θα γίνει θεία για ένατη φορά και σε μια φωτογραφία που διέγραψε αμέσως μοιράστηκε στα Stories της στο Instagram, ένα από τα σημειώματα που κρέμονταν από το δέντρο απευθυνόταν στο μωρό του Travis και της Kourtney ως  «μωρό Ρόκυ».

Δεν θα ήταν περίεργο αν το ζευγάρι επέλεγε τελικά το Ρόκυ για όνομα του μωρού τους, καθώς πρόσφατα ο ντράμερ δήλωσε ότι του αρέσει: «Μου αρέσει ο Rocky 13», ωστόσο η κόρη του απέρριψε γρήγορα την ιδέα, λέγοντάς του: «Αυτό είναι τόσο κακό», προσθέτοντας ότι ακόμη και ο μπαμπάς της «ξέρει ότι είναι κακό».

Ο Τράβις όντως συμφώνησε με την Αλαμπάμα ότι το Rocky 13 είναι ένα «κακό» όνομα, ωστόσο είπε ότι «απλώς συνεχίζει να περνάει από το μυαλό μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ