Η Kim Kardashian αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό και το διαζύγιο από τον Kanye West και μίλησε για την διάλυση του γάμου τους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη Vogue.

«Για τόσο καιρό, έκανα αυτό που έκανε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα ότι θα κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο – και αυτό είναι πολύ καλό», ανέφερε αρχικά. Η Kardashian αναγνώρισε ότι αυτές οι «αλλαγές» είναι που την οδήγησαν στην απόφασή της να χωρίσει με τον ράπερ.

Kim Kardashian

«Ακόμα κι αν αυτό δημιούργησε αλλαγές και προκάλεσε το διαζύγιό μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Διάλεξα τον εαυτό μου».

Η Kim Kardashian, της οποίας το νέο reality show έρχεται τον Απρίλιο, χαρτογράφησε επίσης πώς σχεδιάζει να ζήσει τη ζωή της στο μέλλον. «Θα τρώω καλά, θα γυμνάζομαι. Θα διασκεδάζω περισσότερο, θα περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη. Θα αφήσω το τηλέφωνό μου κάτω. Θα κάνω unfollow αν δεν θέλω να δω κάτι στο Instagram».

Kim Kardashian

Μετά τη συνέντευξη, οι θαυμαστές της Kardashian επαίνεσαν την star για τα ειλικρινή της λόγια. Ο ίδιος ο Kanye West απάντησε μέσα σε μια ώρα, κάνοντας έκκληση που αφορούσε την πρώην του. Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye, τον Φεβρουάριο του 2021. Ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε δημόσιο πόλεμο, με τον West να ισχυρίζεται ότι η Kardashian εμποδίζει τα παιδιά τους να τον δουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ