Φαίνεται ότι η σχέση της Kim Kardashian και του Pete Davidson δυναμώνει αφού η reality persona προχωρά σε όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γύρω από τη σχέση τους. Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία έδειξε το νέο τατουάζ που έκανε ο Pete Davidson για χάρη της.

Η Kim έκανε νύξη για πρώτη φορά στο τατουάζ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο τηλεοπτικό show της Ellen DeGeneres νωρίτερα αυτό το μήνα. Το νέο τατουάζ που είναι ιδιαίτερα αντισυμβατικό, βρίσκεται στην αριστερή κλείδα του Davidson, όπου προηγουμένως δεν είχε κάποιο τατουάζ και αναγράφει τη φράση “Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος“.

Η Kardashian όντως πέρασε τις εξετάσεις «baby bar» το 2021 μετά από πολλές προσπάθειες. Πρόσφατα είπε στη Vogue του Χονγκ Κονγκ ότι ονειρεύεται “μια μέρα να δημιουργήσει μια επιτυχημένη δικηγορική εταιρεία”. Η σταρ των Kardashians παραδέχτηκε στην DeGeneres ότι ο Davidson “έχει μερικά χαριτωμένα τατουάζ” που έκανε για να την τιμήσει, αν και το ένα από αυτά δεν είναι με μελάνι.

Αυτό το τελευταίο δεν είναι τατουάζ. Είναι στην πραγματικότητα ένα μαρκάρισμα”, εξήγησε, υπαινισσόμενη την σύγκρουση ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και στον Pete Davidson. To όνομα της «KIM» στο τατουάζ είναι γραμμένο με τον ίδιο τρόπο που προβάλλεται στα screenshot των μηνυμάτων που αντάλλαξαν στον τσακωμό τους ο Davidson και ο Kanye West.

Η Kardashian σημείωσε ότι ο Davidson “ήθελε να κάνει κάτι που ήταν πραγματικά διαφορετικό“, αφού έκανε αυτό το τατουάζ για να γιορτάσει τη σχέση τους και να την εδραιώσει απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καλό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ