Η Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκε στο Τέξας και στο an Antonio Breast Cancer Symposium, καθώς λόγο του ότι είναι γιατρός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

«Πώς έφτασα στη χειρουργική; Εκεί έπαιξε πάλι ρόλο μία γυναίκα, η οποία με έβαλε στο χειρουργείο και είδα τη μαγεία του να επεμβαίνεις με τα χέρια σου στο σώμα, στη φύση του ανθρώπου. Το βρήκα συγκλονιστικό» είπε χαρακτηριστικά η πρώην πρώτη κυρία, τονίζοντας στη συνέχεια πως ο ρόλος του γιατρού είναι να στέκεται δίπλα στον ασθενή συμμέτοχος, συνοδοιπόρος και αρωγός», είπε σε συνέντευξή της.

Η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε ένα κομψό σύνολο, με λευκό πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, δερμάτινη τσάντα και απαλό μακιγιάζ. Η ίδια έχει φινέτσα και το αποδεικνύει συχνά. Η Νατάσα Παζαΐτη αναφέρθηκε πρόσφτα και στα παιδιά της με τον Κώστα Καραμανλή: «Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει».

Κεντρική εικόνα: papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪ́ΤΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ