Ο Ζεράρ Πικέ θα επισκεφτεί σύντομα τα παιδιά του, Σάσα και Μίλαν, τα οποία έχουν μετακομίσει στο Μαϊάμι με τη μητέρα τους, Σακίρα, και τον παππού και τη γιαγιά τους.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, ο Πικέ έχει ήδη επιλέξει ημερομηνία για το ταξίδι του. «Αυτή την εβδομάδα ο Πικέ συναντήθηκε με τον δικηγόρο του και έχει προγραμματίσει μια ημερομηνία για ένα ταξίδι για να ξανασμίξει με τα παιδιά του», είπε η δημοσιογράφος. «Θα γίνει στο τέλος του μήνα».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι θα περνούσε 10 ημέρες με τα παιδιά, όπως αναφέρει το συμφωνητικό επιμέλειας των γονέων. Το δημοσίευμα εξήγησε επίσης ότι την ίδια εβδομάδα, οι δικηγόροι του Πικέ και της Σακίρα θα συναντηθούν για να συζητήσουν διάφορες οικονομικές λεπτομέρειες που αφορούν τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

σακίρα

Η μετακόμιση της Σακιρα στο Μαϊάμι έρχεται μετά από πολλούς μήνες προγραμματισμού και φαίνεται ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η τραγουδίστρια και ο Ζεράρ Πικέ έπρεπε να βρεθούν στο δικαστήριο οφειλόταν στο ότι οι δυο τους δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία επιμέλειας από μόνοι τους, κάτι που επέλυσαν μετά από πολλές ημερομηνίες στο δικαστήριο.

Μετά τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι, η Σακίρα μοιράστηκε μια δήλωση, ζητώντας από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα των παιδιών της και να τους δώσουν την ευκαιρία να ζήσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. «Τώρα που τα παιδιά μου ξεκινούν ένα νέο στάδιο στη ζωή τους, παρακαλώ ευγενικά τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους», αναφέρει η δήλωσή της στα Ισπανικά.

Ωστόσο, φαίνεται οι γιοι τους να μην επιθυμούν να έχουν επαφή με την Κλάρα Κία, τη νέα σύντροφο του Πικέ. «Δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της. Δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της στις 10 μέρες που θα περάσεις στο Μαϊάμι», ανέφερε ότι τού είπαν ο Σάσα και ο Μίλαν η δημοσιογράφος της “Intruso”.

Η Σακίρα απαντά στον Πικέ μετά τα δημόσια προσβλητικά σχόλιά του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ