Ο Περικλής Κονδυλάτος, συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Αρχικά, ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε για τη σχέση του με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αποσαφηνίζοντας ότι έχουν δεθεί μεταξύ τους: «Δεν γίνεται να μην συμβεί κάτι τέτοιο μετά από 2 μήνες. Όλα αυτά που περνάς, και μιλάω για την πείνα, τα περνάς μαζί τους και θεωρώ αδιανόητο να τα περάσει κάποιος μόνος του».

Ο Περικλής Κονδυλάτος για την Ανθή Σαλαγκούδη

 

«Στους ανθρώπους που αγαπώ μοιράζομαι την ειλικρίνειά μου και τις αληθινές μου σκέψεις. Αν θέλει κάποιος να του χαϊδέψω τα αυτιά δεν μπορώ να το κάνω. Το θεωρώ ασέβεια, γιατί τους αξίζει να τους πω την αλήθεια μου. Η Ανθή το προχώρησε λίγο παραπάνω, λέγοντας ότι είναι έκπληκτη, ενώ δεν μου μιλούσε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό που λέω είναι γεγονός. Δεν ήμουν κολλητός με κανέναν. Δεν κάνω “κολλητηλίκια” με κανέναν. Είμαι μια οντότητα αυτόνομη και πατούσα στα πόδια μου. Μιλούσα με όλα τα παιδιά και με όλους προσπαθούσα να βρω κοινά πατήματα. Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή πώς πιστεύω ότι φαίνεται μέσα στην ομάδα, και είναι όντως, την ενοχλούσε αυτό. Την ενοχλούσε που έβγαινε συνεχώς προτεινόμενη και της εξηγούσα ότι “πεινάμε και ευθύνεσαι σε μεγάλο βαθμό εσύ”. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι αναίσθητος».

Ακόμη, ο πρώην διαγωνιζόμενος του Survivor απάντησε σε ερώτηση του Νικου Μουτσινά σχετικά με το ενδεχόμενο επικοινωνίας των δύο πρώην συμπαικτών, λέγοντας: «Δεν έχω κακό μέσα μου για την Ανθή. Θα ήταν τελείως ψυχασθενικό να μεταφέρω πράγματα που έγιναν σε ένα παιχνίδι στην κανονική μου ζωή. Αν θέλει να μιλήσουμε είναι ανοιχτό το τηλέφωνό μου και μπορεί να με πάρει».

 

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ