Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή για τον Μάριο Καπότση καθώς πριν από λίγες ώρες  η εθνική ομάδα πόλο ανδρών , στην οποία ανήκει, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο απέναντι στη Σερβία. 

Η Κόνι Μεταξά και τα τρυφερά της λόγια προς τον Μάριο Καπότση

Η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πολύ υπερήφανη για την τόσο σημαντική κατάκτηση του συντρόφου της και μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφία, ενώ έγραψε και ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την μέρα που έφυγες σου είπα ότι θα γυρίσεις με μετάλλιο, επειδή το πίστευα. Έζησα από κοντά την κούραση, τους τραυματισμούς, τον φόβο για τα τεστ, την αϋπνία και το στρες μαζί σου. Ένιωθα μέσα μου πως θα μας κάνετε υπερήφανους. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο! Σε κάθε αγώνα, ξεκινώντας με τον πρώτο στις 5 το πρωί. Έκλαιγα σε κάθε σας γκολ από την αρχή ως γνωστή ευαίσθητη κλαψιάρα”, υποστήριξε η Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια τόνισε: “Kάνατε την Ελλάδα να χαμογελάσει όταν το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ. Όταν ξεκίνησαν οι φωτιές έβλεπα τους αγώνες με πιο πολύ πάθος, με πιο πολύ τρέλα και συγκέντρωση. Για την Ελλάδα. Για εσάς. Για εμάς. Για την τεράστια προσπάθεια και την ιστορία που τώρα έχετε γράψει! Μια γροθιά, μια ομάδα, τόσο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καταφέρατε αυτό που δεν έχει ξανά γίνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε! Τώρα οι άλλοι φοβούνται εμάς. Σ ’αγαπώ Μάριου“.

Δείτε εδώ το post :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ