Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στην Κρήτη και αρκετοί έδωσαν το «παρών» στον γάμο τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και τα αγαπημένα του πρόσωπα βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, με τα πεθερικά της Αναστασία και Μάρκο Καπότση, ενώ έγραψε «συμπεθεράκια» στο story που κοινοποίησε, το οποίο είχε δημοσιεύσει πρώτα η κυριά Καπότση.

Χαμογελαστοί και με πολύ καλή διάθεση απολάμβαναν το φαγητό τους και απαθανάτισαν τη στιγμή. Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά είχε μοιραστεί και κατά την ημέρα του γάμου της φωτογραφία της πεθεράς της.

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά θέλησαν να ευχηθούν δημόσια για τον γάμο της κόρης τους με τον Μάριο Καπότση, με τον δημοφιλή τραγουδιστή -ο οποίος τραγούδησε στο γαμήλιο πάρτι-, να αναρτά βίντεο και να γράφει «να ζήσετε παιδιά μου».

H Ζώζα Μεταξά κοινοποίησε τρία στιγμιότυπα και έγραψε συγκινημένη: «Παιδια μου όμορφα! Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ