Ο Τάσος Ξιαρχό είχε φιλοξενηθεί εχθές στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική στνέντευξη μετά τον σάλο με την ανάρτηση που έκανε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην Κόνι Μεταξά.

Ο χορογράφος είχε εκφράσει το παράπονό του, καθώς όπως είπε δεν τον κάλεσε τηλεφωνικά και δεν τον στήριξε στην περιπέτειά του.

Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά, ωστόσο, παρόλο που οι κάμερες και οι ρεπόρτερς θέλησαν να πάρουν κάποιες δηλώσεις της, εκείνη αρκέστηκε να πει: «Συγγνώμη παιδιά. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω ακόμη για αυτό το θέμα».

«Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ