Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια Σου», και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για τη νέα ζωή της μετά το διαζύγιο αλλά και για τον γιο της, Μιχάλη που απέκτησε με τον γνωστό ηθοποιό.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, χωρίς άγχος για την πρώτη της συνέντευξη αποκάλυψε το νέο της επιχειρηματικό βήμα στο κέντρο της Αθήνας.

«Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε πολύ μεγάλες εταιρείες, δηλαδή προέρχομαι από τον χώρο των επιχειρήσεων. Πάντα όμως μέσα μου επειδή ένιωθα πάρα πολύ περιορισμένη αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Μάλιστα, κατά καιρούς έλεγα αστεία στους συναδέρφους μου ότι εγώ δεν είμαι για μάντρωμα αλλά για αμόλημα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια είχα εγκαταλείψει αυτή την ιδέα διότι απέκτησα ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι 10 ετών. Έπρεπε να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του. Στα 8 του χρόνια πήρα αυτή την απόφαση και το έκανα» αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα site, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου» τόνισε επίσης η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ