Ευτυχισμένη μητέρα είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς κρατά αγκαλιά τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια, που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα τραυματίζοντας το πόδι της, απάντησε σε ερωτήσεις followers της και μίλησε για όλα.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το θέμα του θηλασμού.

Πολλές από τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αφορούσαν και στα κιλά που έχει χάσει μετά τη γέννηση του μικρού. «Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως όλα τα καταφέρνεις. -20 κιλά σε δύο μήνες», αποκάλυψε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η ανάρτηση για τα κιλά που έχασε

Σε άλλο story έδειξε ότι τρώει αβοκάντο με αβγά για πρωινό, ξεκινώντας την ημέρα της με πρωτεΐνη. «Δεν τα έχω χάσει όλα τα κιλά, αλλά προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα μου και το μωρό μου», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ