Μητέρα για δεύτερη φορά αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έναν περίπου χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους Βλάσση, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς αναμένεται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γεγονός που επιβεβαίωσε στις 23 Φεβρουαρίου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγκαλιά με το Βλάσση. Photo: Instagram/konstantinaspyropoulou
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγκαλιά με το Βλάσση. Photo: Instagram/konstantinaspyropoulou

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο εστιατόριο του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μαζί της ήταν και η μητέρα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο βρισκόταν κοντά στις τηλεοπτικές κάμερες, χάϊδευε τρυφερά την κοιλίτσα της, αναφέροντας πως πλέον δεν μπορεί να κρύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και και ανυπομονούν να κρατήσουν το δεύτερο παιδί στην αγκαλιά τους.

«Ξέρουμε το φύλο του μωρού»

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό.

Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Χθες η Κωνσταντίνα μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκαν στο εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» στην Αθήνα, του Στέφανου Σαράτση και δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στις Insta stories της.

Η Κωνσταντίνα κυριολεκτικά έλαμπε, παρ’ όλο που φορούσε ελάχιστο μακιγιάζ. Πιο όμορφη από ποτέ, με υπέροχο δέρμα και λαμπερά μαλλιά. Αυτή η εικόνα μάς έκανε να σκεφτούμε πως σύμφωνα με την κινεζική κουλτούρα, το υγιές, λαμπερό δέρμα και μαλλιά σημαίνουν ότι κυοφορείς κορίτσι. Βέβαια στην Ελλάδα οι γιαγιάδες λέγανε ότι τα κορίτσια «κλέβουν» την ομορφιά της μητέρας, αλλά θα θέλαμε να δούμε πολύ την Κωνσταντίνα να ντύνει τη μικρή της πριγκίπισσα…

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Κωνσταντίνα  Σπυροπούλου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον Στέφανο Σαράτση. Photo: Instagram/konstantinaspyropoulou
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον Στέφανο Σαράτση. Photo: Instagram/konstantinaspyropoulou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!