Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατά αγκαλιά το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαύρο κολάν, ελαστικό t-shirt, hoody και μαύρα γυαλιά έβγαλε μπροστά στον καθρέφτη ενός ασανσέρ ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

«Καιρό έχουμε να πούμε καλημέρα. Καλημέρες, γλυκές, όμορφες», λέει η αγαπημένη παρουσιάστρια στους followers της, χαμογελαστή και όμορφη κρατώντας μια υπέροχη Prada tote bag.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημερίζει τους followers της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο σε dinner party σε γνωστό εστιατόριο, όπου ανήκει στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος.

Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα με καλές της φίλες
Η Κωνσταντίνα με καλές της φίλες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ