Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγεται ότι περιμένει το πρώτο παιδάκι της με τον σύντροφό της, Βασίλειο Σαθοκωστόπουλο. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος κι έτσι μέχρι στιγμής αιωρείται το αν πρόκειται για αλήθεια ή απλώς φήμη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Queen Dina μοιράτηκε μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό. Καθισμένη στην καρέκλα της και χαμογελώντας μοιράστηκε ένα κλικ σε καλοκαιρινή διάσθεση. Ωστόσο, επέλεξε να τοποθετήσει το βιβλίο που διάβαζε με τρόπο που να κρύβει ελαφρώς την κοιλίτσα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αστυπάλαια και γεμίζει τις μπαταρίες της μακριάα πό την Αθήνα. «Αν είσαι έγκυος όπως λένε με το καλό, αν δεν είσαι και πάλι με το καλό να έρθει οπότε το θες εσύ», ανέφερε μια ακόλουθός της.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλειος Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν πρόσφατα την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, μετά τις φήμες που τους θέλουν να γίνονται γονείς. Η Κωνσταντίνα είχε επιλέξει ένα λαχανί φόρεμα στην έξοδό τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ