Σε κοσμικό event βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το βράδυ της Δευτέρας, εντυπωσιάζοντας με το total black look της και το Louis Vuitton φουλάρι της. Η παρουσιάστρια έλαμπε, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με μία παλιά… γνωστή!

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε τη Ζήνα Κουτσελίνη με την οποία κατά το παρελθόν είχα γίνει διάφορα και δεν υπήρχαν καλές σχέσεις.

Οι δύο γυναίκες και παλιές συνεργάτιδες, ιδιαίτερα εγκάρδιες, απέδειξαν ότι έχουν αφήσει τα πάντα πίσω.

«Έχουμε μιλήσει με τη Ζήνα, εδώ και έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι, λόγω φόρτου εργασίας εκείνης και λόγω των δικών μου υποχρεώσεων στο σπίτι, δεν έχουμε καταφέρει να πούμε δυο πράγματα εκτός κάμερας. Θα γίνει και αυτό. Ναι, από τις ευχές που μου έστειλε για τον γιο μου ξεκίνησε. Συνεργαζόμασταν με τη Ζήνα, εγώ προσωπικά έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από εκείνη», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη συνάντησή της με τη Ζήνα Κουτσελίνη, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη κλήθηκε να σχολιάσει το εγκάρδιο κλίμα στη συνάντησή της με την πρώην συνεργάτιδά της, με την ίδια να λέει στον δημοσιογράφο γελώντας: «Το περίμενες; Ούτε εγώ!».

«Δεν ήξερα ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και έναν χρόνο να συναντηθούμε, όμως, μία η εγκυμοσύνη, η γέννηση του μωρού της μετά, μία οι δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους, αν δεν δούλευα σκληρά, δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ. Συγκινήθηκα που την είδα.

Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει. Δούλεψα σκληρά για εκείνη, ώστε και η εκπομπή της να πάει καλά και εκείνη να προοδεύσει επαγγελματικά. Κάποια στιγμή τα πράγματα αυτά άλλαξαν, δεν έχει σημασία, για εμένα είναι όλα παρελθόν γιατί στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ και να με συγχωρούν», συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Χάρη Σιανίδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ