Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η παρουσιάστρια δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση, ενώ αυτό που κάνει είναι να απολαμβάνει τις διακοπές της. Η Κωνσταντίνα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μάλιστα η πρόσφατη δημοσίευσή της είχε γίνιε θέμα συζήτησης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Αστυπάλαια. Η ίδια ηρεμεί, αναζωογονείται και χαίρεται τις στιγμές κάνοτας τα μπάνια της και απολαμβάνοντας τον ήλιο. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε ένα νέο στιγμιότυπο από την παραλία, αλλά και ένα βίντεο όπου η θάλασσα πρωταγωνιστεί. Η ρομαντική της διάθεση μεγάλη, όπως και η αγάπη της για τη φύση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κωνσταντίνα φημολογείται ότι είναι έγκυος. Στο παρελθόν τα δημοσιεύματα την ήθελαν να διανύει ξανά εγκυμοσύνη, αλλά και να ετοιμάζει τον γάμο της με τον επιχειρηματία, όπως λέγεται και τώρα. Ωστόσο, η ίδια είχε πάρει απόσταση μιλώντας στο Hello.gr.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ