Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μόλις λίγες μέρες πριν από τον γάμο, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί μέχρι πρότινος να μη γνωρίζαμε τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά και με τον γάμο της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία, σιγά σιγά όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πόσο σημαντική είναι για τους ίδιους, αυτή η περίοδος που διανύουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανέβασε ένα βίντεο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από την προετοιμασία τη μεγάλη μέρα του γάμου! Το πρώτο πλάνο, δείχνει την Κωνσταντίνα να χαμογελά αγκαλιά με το σκυλάκι της και να φροντίζει για τις τελευταίες λεπτομέρεις, τόσο στη δική της εμφάνιση, όσο και στου συζύγου της. Στη συνέχεια στο βίντεο φαίνονται οι λεπτομέρειες του υπέροχου νυφικού φορέματός της και τέλος, φαίνεται η προσμονή και η συγκίνηση που έχει το ζευγάρι, όταν αντικρίζει ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά, έτοιμοι πλέον για να κατευθυνθούν προς την εκκλησία.

«Behind The Scenes» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τους χιλιάδες followers να σχολιάζουν ευχές και καρδιές κάτω από το βίντεο.

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τις προετοιμασίες του γάμου της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ