Μία μοναδική περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης, διατηρώντας ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην οικογενειακή τους ζωή. Το μοναδικό σχόλιο της παρουσιάστριας σχετικά με το ευχάριστο γεγονός ήταν ένας αγενής follower την κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Τότε η Κωνσταντίνα εύστοχα του είχε απαντήσει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…Δε θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μία δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή οποιαδήποτε στιγμή να το ανακονώσει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βραδινό γεύμα που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της

Παραμένει ενεργή στα social media, αλλά όταν ποζάρει στο φακό, φροντίζει να κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της. Συνήθως μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, σε stories της στο Instagram. Σε ένα από αυτά, δείχνει το βραδινό γεύμα της, που δεν είναι άλλο από σοκολατένια δημητριακά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ