Με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με μάρτυρες τον πατέρα του επιχειρηματία και μια επιστήθια φίλη του ζευγαριού, κάτι που γνωστοποιήθηκε μέσα από το «Happy Day». Oι καλεσμένοι ήταν δέκα στον αριθμό.

Το ζευγάρι χάρηκε τη στιγμή ενώ στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. «Ήταν μια πάρα πολύ ξεχωριστή στιγμή για τα παιδιά αυτά. Ήταν κι οι δύο πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε. Θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος μετά την έλευση του παιδιού τους», τόνισε ο Δήμαρχος.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Τα παιδιά είχαν ζητήσει να επικρατήσει μια μυστικότητα», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι στο προσεχές μέλλον θα τηρήσουν τα έθιμα που περιλαμβάνει η θρησκεία και ο πολιτισμός μας.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παραχώρησαν φωτογραφία στο «Happy Day», με την παρουσιάστρια να φορά ένα λευκό μνι φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti, και η κοιλίτσα της αναδεικνυόταν όμορφα. Μετά τον γάμο τους ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο του επιχειρηματία. Οι γονείς του ζευγαριού παρακολούθησαν συγκινημένοι την όμορφη στιγμή τους και απόλαυσαν τα παιδιά τους σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τον γάμο της και το φύλο του μωρού της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ