Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης παρουσία δέκα ατόμων, και η παρουσιάστρια μοιράστηκε την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους. Η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα Celia Kritharioti και έδειχνε όμορφη στο πλευρό του επιχειρηματία, ο οποίος επέλεξε ένα καλαίσθητο κουστούμι για την περίσταση.

Το ζευγάρι αναμένει το πρώτο παιδάκι του και η παρουσιάστρια προσμένει τον ερχομό του με χαρά.

Τα άτομα στο γάμο ήταν πολύ λίγα περίπου 10. Ήταν μία πολύ όμορφη τελετή και στην ουσία δε διήρκησε παραπάνω από 5 λεπτά. Η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε και είναι λογικό. Άλλωστε αυτό, συμβαίνει πολύ συχνα. Ιδιαίτερα οι σύζυγοι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, να συγκινούνται. Μία πάρα πολύ νοικοκυρεμένη σύντομη διαδικασία. Μετά από την τελετή, η δεξίωση έγινε στο εστιατόριο που ανήκει στον γαμπρό, στην Ιθάκη. Όπως και να έχει ήταν ένας πολύ όμορφος, ζεστός και λαμπερός γάμος με πρωταγωνιστές δύο όμορφα, νέα παιδιά“, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντίνος μιλώντας στο “Πρωινό”.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η ανάρτησή της

Ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, μίλησε για το ευτυχές γεγονός στην εκπομπή “Πρωινό μας” και η χαρά του ήταν έκδηλη.

Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο“, είπε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγο διάστημα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφερθεί στο μωρό που περιμένει και το ονομα που θα του δώσουν, λέγοντας: “Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι φύλο είναι. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ και θέλουμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Σίγουρα ο άντρας μου, ο Βασίλης το ξέρει το φύλο κι εμένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ