Η οικοδέσποινα του “Κάτι ξαναψήνεται” Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στο “Πρωινό” και αναφέρθηκε στο project του ΣΚΑΙ, λέγοντας: «Είναι πάρα πολύ ωραία εκπομπή το “Κάτι ξαναψήνεται” και νομίζω μου ταιριάζει. Έτσι θέλω να πιστεύω. Τουλάχιστον την απολαμβάνω πάρα πολύ… Δεν ξέρω τι είναι πιο κοντά μου ακόμα. Κάτσε να γράψω μερικά χιλιόμετρα».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια epic δήλωση για την πρόταση γάμου και όταν με το καλό αυτή έρθει: «Είμαστε πολύ όμορφα με τον Βασίλη. Τυχερά είναι! Κάτι ποιο επίσημο δεν έχει γίνει ακόμα. Αυτά τα λένε τα αγόρια όχι τα κορίτσια. Δεν νομίζω ότι θα πέσει στα γόνατα ο σύντροφός μου», δήλωσε στον reporter Γρηγόρη Μπάκα.

Όσο για το πτυχίο της, αποκάλυψε ότι της απομένουν ακόμα τέσσερα μαθήματα για να τελειώσει τις σπουδές της στο στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να αποκτήσει το πτυχίο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ