Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Εδώ και καιρό εκπομπές και δημοσιεύματα αναφέρονταν σε πασίγνωστη παρουσιάστρια που περιμένει το δεύτερο παιδί της, η αποκάλυψη όμως δεν είχε γίνει καθώς οι δημοσιογράφοι είχαν σεβαστεί την επιθυμία της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Το ευτυχισμένο ζευγάρι

Το ευτυχές γεγονός, όμως, είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το παρών σε dinner party σε γνωστό εστιατόριο, όπου ανήκει στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

Η Κωνσταντίνα πιο λαμπερή από ποτέ

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά, το οποίο απογείωσε με λαμπερό jacket και τσαντάκι. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο δεύτερο μωράκι που περιμένει.

Στο πλευρό του συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος.

Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μητέρα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ