Προγραμματισμένη για σήμερα ήταν η συναυλία όπου θα τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent, στο ΟΑΚΑ. Η συναυλία, όμως, ακυρώθηκε και τελικά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records, την οποία έκανε repost και ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων, που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν την άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης…

Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μια μοναδική συναυλία».

Στο μεταξύ, ο 50 Cent βρίσκεται στην χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram κάποια στιγμιότυπα.

«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ