Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνάει ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές στη Ρόδο και επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ. Ο γνωστός τραγουδιστής παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις περιοδείες του μέσα στο καλοκαίρι βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από μια αγαπημένη του θαλάσσια δραστηριότητα που είναι το surfing. “Σέρφερ-λης”, γράφει ο τραγουδιστής στη λεζάντα της δημοσίευσής του κάνοντας λογοπαίγνιο με τον γνωστό κωμικό.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι απόλυτα προσηλωμένος στη δραστηριότητά του, ενώ δεν φοβάται να αναμετρηθεί με τον αέρα και το κύμα. Ένα μπλε καπέλο και μια αλυσίδα συμπληρώνουν το summer look του και οι διαδικτυακοί του ακόλουθοι αντιδρούν με ενθουσιασμό.

Το βίντεο πολύ γρήγορα πλησίασε τις 100.00 προβολές ενώ πολλά είναι τα σχόλια εντυπωσιασμού και τα emojii φωτιάς. “Όχι έτσι αυτά ρε Κωνσταντίνε έχουν πιάσει και οι ζεστεεεςςς“, σχολιάζει μια ακόλουθος. “Ο καλύτερος σέρφερ-λης της καρδιάς μας“, γράφει μια άλλη θαυμάστρια του τραγουδιστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ