Στην εκπομπή “Ένα τραγούδι ακόμα” φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από τη ηχογράφηση του τραγουδιού “Παιδί γενναίο“.

Ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως το εν λόγω τραγούδι αποτέλεσε βιωματική ιστορία του ίδιου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίνουμε στο studio και συζητάμε για να κάνουμε τον δίσκο. Μου λέει ο Νίνο στο τηλέφωνο να έρθει και ήρθε. Σε κάποια φάση ο Γιώργος (Θεοφάνους) μου παίζει τ “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου και λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μια βιωματική ιστορία που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειες και τα ψυχολογικά μου».

Κωνσταντίνος Αργυρός

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπλήρωσε: «Μπαίνω στο studio, λέω μια φορά το κομμάτι και όλους μας έπιασε μια ευαισθησία. Αρχίσαμε να βγάζουμε τα εσώψυχά μας και να κλαίμε. Είχε μια πολύ ενέργεια αυτή η στιγμή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το “Παιδί γενναίο” κυκλοφόρησε το 2013 σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Γιώργου Δέδε, ενώ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Απόψε στις 20:00, στο Open, η εκπομπή “Ένα τραγούδι ακόμα” και η εμφάνισή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ