Συνέντευξη στο «Cosmoradio 95,1» έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε -μεταξύ άλλων- για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

«Η Eurovision είναι μία εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να την ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, “ναι, γιατί όχι”», είπε.

Κωνσταντίνος Αργυρός

«Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής είπε για την Άννα Βίσση και το ενδεχόμενο συνεργασίας:  «Επειδή η καριέρα μου ξεκίνησε από την Άννα, νομίζω ότι η στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θα σημαίνει κάτι και για τους δυο μας. Γιατί ξέρεις εμείς είμαστε και λίγο καλλιτέχνες και δεν τα βλέπουμε τόσο μαθηματικά τα πράγματα, πρέπει να το νιώσουμε και οι δύο λίγο πιο συναισθηματικά, να έρθει αυτό το connection…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ