Κωνσταντίνος Αργυρός: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να τραγουδά στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε κι επίσημα διαμαντένιος, καθώς ο δίσκος του μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να τραγουδά στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Η δισκογραφική εταιρία του, του ετοίμασε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο βρέθηκαν αρκετοί celebrities καθώς και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν στο πάρτι, σχολιάζοντας πρώτα απ’ όλα τη σχέση του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκινούσα πέντε χρονών τα πρώτα βήματα στο πιάνο ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Στη συνέχεια, απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια: «Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο για να βελτιώνεται ένας άνθρωπος και βιολογικά αλλά και ψυχικά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αν και δεν πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Νιώθω την πίστη μέσα μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε, τέλος, και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο βασικός τραγουδιστής στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, τα οποία και διέψευσε λέγοντας: «Έχω ακούσει τις φήμες ότι θα τραγουδήσω στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. Όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Τα βγάζουν άνθρωποι που προσπαθούν να με χτυπήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ