Κωνσταντίνος Αργυρός: Δέχτηκε την κριτική του Γιώργου Νταλάρα με την απόφαση του να συμμετέχει σε διαφημίσεις 

Μια συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες, συγκρίνοντας τον Αντώνη Ρέμο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ενώ σχολίασε αιχμηρά την απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να συμμετάσχει σε διαφήμιση.

Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δέχτηκε την κριτική του Γιώργου Νταλάρα με την απόφαση του να συμμετέχει σε διαφημίσεις 

«Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια..

Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. 

Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας επανήλθε μέσω της εκπομπής του Κώστα Τσουρού «Ακόμη δεν είδες τίποτα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μου αρέσει που λέγεται ότι ο Νταλάρας είναι παλαιάς κοπής, γιατί έτσι είμαι. Τα εμπιστεύομαι αυτά μέχρι να βρω κάτι πιο αξιόλογο να με κερδίσει»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» συντάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος δέχτηκε την κριτική του Γιώργου Νταλάρα. Ο τραγουδιστής ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της πορείας του θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους είπε για το θέμα: «Τι να πω τώρα; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Να είστε καλά, χρόνια πολλά σε όλους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ