Κωνσταντίνος Αργυρός: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο πλαίσιο της εκπομπής «Afterdark».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Εκεί, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο βρισκόταν στην Αμερική για την περιοδεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αποκάλυψε: «Έχω πάρει κιλά γιατί πέρασα μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Έχω δύο κοίλες στη μέση. Λόγω του tour που έκανα, δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Εκεί στο tour έπαθα κρίση δύο ημέρες πριν από την συναυλία.

Βγήκε η κοίλη πιο έξω και ακούμπησε στο νεύρο και στον μυελό. Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου, έσερνα το πόδι μου. Μου έβαζαν ένεση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη.

Όλο αυτό έγινε στην Αμερική. Ξεκίνησε από την Αμερική και μέχρι τον Μάιο δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση. Πέρασα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε με τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς που είχα για να μπορώ να αντεπεξέλθω. Νιώθω άσχημα προς τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που δεν έδωσα το 100%. Δεν άντεχα από τον πόνο», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ