Σε νέους υπαινιγμούς προβαίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε βάρος της Μαρίας Αντωνά μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του σχετικές με τη σχέση Σοφιάννας – Άρη στο Survivor.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο make up artist στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά λέγοντας πως δεν τήρησε τον λόγο της σε όσα είχαν συμφωνήσει.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε: “Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ