Υπήρξαν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της κοσμικής ζωής της Αθήνας, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, δεν είναι πλέον μαζί.

Έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι χώρισε αν και οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, άλλωστε, έσπευσε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη».

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ