Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανήκει στην γενιά των ηθοποιών που αγαπούν να μιλούν για τη δουλειά τους και όχι για την προσωπική τους ζωή.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει καταφέρει να διατηρεί την προσωπική του ζωή, πραγματικά προσωπική θέλοντας να προστατεύσει τόσο εκείνον όσο και την σύντροφό του.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μας συστήνει το σκύλο του

Ο αγαπημένος ηθοποιός διατηρεί, εδώ και χρόνια, μία όμορφη σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μαζί τις ημέρες του Πάσχα, μαζί την οικογένειά τους.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Σμαράγδα Καρύδη

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μάλιστα, ανήμερα Πάσχα αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία από το πασχαλινό οικογενειακό τους τραπέζι.

“Χριστός Ανέστη! Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε για πάντα. Η μέρα της Αναστάσης επιβεβαιώνει την αξία της σ’ αυτό που όλοι περιμένουμε, να ανταμώσουμε ξανά. Χρόνια πολλά, ιδίως σ’ αυτούς που περνούν αυτή τη μέρα μόνοι, σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί! #covid #spondee #semeliestate #αυτότοπάσχαθατοθυμόμαστεγιαπάντα¨, γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την σπάνια φωτογραφία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ