Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, έκανε μια σπάνια ανάρτηση στα social media, για τη μητέρα του, επισημαίνοντας την αυτοθυσία της όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί το επάγγελμά της, και μάλιστα με τόσο δύσκολες υποθέσεις όπως αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι σκηνοθέτης και κέρδισε μάλιστα το πρώτο βραβείο στο argo film festival, με τη μητέρα του να μην μένει ασυγκίνητη! «Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου…», είχε δηλώσει δημόσια η Αγγελική Νικολούλη για την επιτυχία του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ