Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβελά, κρατώντας το νεογέννητο κοριτσάκι τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάτι το οποίο φάνηκε και στα όσα είπαν στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά», εξομολογήθηκε η Ελένη Καρβελά.

Αναφορικά με την πρώτη στιγμή που πήρε αγκαλιά την κόρη του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά».

Το ζευγάρι με τη νεογέννητη κορούλα του κατά την έξοδο από το μαιευτήριο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανέφερε ότι «το μωράκι ήρθε μετά από πολλές προσευχές» με τη μαμά να συμπληρώνει: «Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ